Hidroizolacije i termoizolacije

HIDROIZOLACIJE I TERMOIZOLACIJE

LUKAČ - VAŠ PARTNER ZA VRHUNSKO!

Hidroizolacije i termoizolacije

Hidroizolacije

Naš je obrt osposobljen za provođenje hidroizolacija te sanaciju istih. Vrlo je važno poznavati sustave hidroizolacija koji su prisutni na tržištu, kao i njihova tehnička svojstva. Isto je toliko bitno biti osposobljen za realnu primjenu hidroizolacijskih sustava na točno određenom objektu za određenu vrstu problema. Potpuna funkcionalnost hidroizolacijskog sustava uvjetovana je ispravnom ugradnjom (koju trebaju izvoditi osposobljeni izvođač) i kvaliteta hidroizolacijskog materijala, koji treba zadovoljavati kvalitetu i jednostavnost izvedbe, kemijsku kompatibilnost i trajnost.

Dugogodišnji smo iskusani tim. Stalnim usavršavanje naših djelatnika i konstantom primjenom u praksi, postižemo visoko kvalitetu izvedbe hidroizolacijskih sustava.

Materijali koje koristimo, različiti su i pogodni za sve situacije:

  • sintetsko bitumenske dvokomponentne PASTE (elstobit), EMULZIJE (prenotekt, bitumen kaučuk), armiraju se sintetskom mrežicom
  • suvremene sintetske visoko-vlačnootporne trake i folije (PE trake, PVC i TPO membrane, paropropusne)
  • premazi (poliuretanski, polimer-cementni) epoxidni
  • nepropusni aktivni betoni (aditivi) na bazi samobubrenja u dodiru s vodom

Termoizolacije

Zato što se dobra termoizolacija, od podruma do krova, i više nego isplati. Preko krova, podruma i fasada gubimo 70 % topline. Dobrom termoizolacijom iz godine u godinu možete drastično smanjiti troškove grijanja.

Vlastiti dom je za većinu ljudi jedan od najvažnijih životnih ciljeva. Posjedovanje nekretnine u ekonomski nesigurnim vremenima smatra se vrijednom životnom osnovom. Termoizolacija uvećava vrijednost objekta a termička sanacija izolacijom fasade, krova i međukatnih ploča spada u najbitnije mjere očuvanja vrijednosti objekta.

Toplinska izolacija, ako je nedovoljna, dovodi do povećanih toplinskih gubitaka zimi, hladnih obodnih konstrukcija, oštećenja nastalih kondenzacijom (vlagom), te pregrijavanja prostora ljeti. Posljedice su oštećenja konstrukcije, te neudobno i nezdravo stanovanje i rad. Zagrijavanje takvih prostora zahtijeva veću količinu energije, što dovodi do povećanja cijene korištenja i održavanja prostora, ali i do većeg zagađenja okoliša. Poboljšanjem toplinsko izolacijskih karakteristika zgrade moguće je postići smanjenje ukupnih gubitaka topline građevine za prosječno od 40-80 %.

Naš obrt izvodi termoizolacije na obiteljskim kućama, poslovnim i javnim objektima, industrijskim objektima i farmama. I termoizolacije, poput svih radova izodimo maksimalno profesionalna svjesni činjenice da će se rezultati našeg rada osjećati godinama.

Nazovite, naručite, a mi ćemo, odgovorno tvrdimo, opravdati naše povjerenje.

Hidroizolacije i termoizolacije