Sakralni objekti

Sakralni objekti

LUKAČ - VAŠ PARTNER ZA VRHUNSKO!

Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti Sakralni objekti

Novi objekti

Kod ovih objekata je izvedba kroviša slična kao kod ostalih građevina, s tim da se radi o krovnoj kronstrukciji kompliciranije izvedbe.

Krovni pokrov je prema prjektu, a danas su mgućnosti bezbrojne.

Građevinska limarija se posebno pažljivo izvodi, kao uostalom i svi radovi. Riječ je o većim krovnim površinama gdje svaka greška izaziva velike šete.

Objekti pod zaštitom kulturne baštine

Sudjelovali smo u obnovi nekoliko sakralniih objekata koje su pod zaštitom kulturne baštine te su svi radovi vođeni pod strogim nadzorom.

Uz kompletnu restauraciju i vraćanje starog sjaja, na ovim crkvama krovna konstrukcija objekta je u cijelosti renovirana, a stari crijepni pokrov zamijenjen je ogovarajućim limenim pokrovom, ili novim crijepom. Uz zamjenu dotrajale limarije izvodi se zamjena i drugih dotrajalih elemenata od lima.

Svi radovi izvođeni su pod nadzorom Uprave za zaštitu kulturne baštine.

Sakralni objekti
Krovni prozori Krovni prozori Krovni prozori Krovni prozori Krovni prozori Krovni prozori Krovni prozori Krovni prozori

Krovni prozori

Ne štedjeti na ugradnji kvalitetnih materijala - koliko važi za krov, isto, pa i više, vrijedi za krovne prozore. Potkrovlja su opremljena krovnim prozorima, kojima se postiže bolja osvjetljenost prostora nego klasičnim vertikalnim i to upravo zbog kuta nagiba u odnosu na prirodni izvor svjetlosti. Igra svjetla i sjene, koja se stvara lomovima u stropu, daje dodatnu atrakciju potkrovlju, koje izgleda efektno čak i bez namještaja.

Izbor prozora je važan, kao i način na koji se ugrađuju. Razmatrajte samo one renomiranih proizvođača poput Veluxa. Preporučujemo ugradnju električno pokretanih krovnih prozora sa senzorima za oborine. Osim što električno pokretanje omogućuje njihovu ugradnju na teže dostupna ili visoka mjesta, senzori za oborine omogućit će potpuno bezbrižan život u potkrovlju, bez potrebe za gledanjem vremenske prognoze i zatvaranja svih prozora prije odlaska iz kuće.

Kao dugogodišnji članovi VELUX MAJSTOR kluba, mi možemo garantirati pravilnu ugradnju kod koje će sve zamisli ovog renomiranog proizvođača doći do punog izražaja i pridonijeti da Vaše potkrovlje zablista punim sjajem.

Uslugu pravilne ugradnje krovih prozora možete naručiti i kao samostalnu uslugu.